Yayınlanma Tarihi: 27 Nisan 2017 Perşembe

Rektörümüzden Boğazkale Kaymakamı Turan Soğukoluk’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, kısa bir süre önce göreve başlayan Boğazkale Kaymakamı Turan Soğukoluk’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.  

Ziyarette Üniversitemizin ilçelerimizdeki birimlerimizle birlikte hızla büyüdüğünü ve Hitit Üniversitesi olarak, ilimizin ve bölgemizin her alanda gelişmesine büyük önem verdiklerini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan,  Boğazkale Kaymakamlığının OKA projesi kapsamında Boğazkale Müzesi'nin hemen karşısında hayata geçireceği Hitit Köyü Projesi’nin Çorum ve Boğazkale açısından çok önem arz ettiğini ifade ederek Üniversite olarak kendilerine böylesine anlamlı çalışmalarda her zaman destek vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.

İlçelerimizin gelişmesi açısından Üniversitemizin çok önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Boğazkale Kaymakamı Turan Soğukoluk da Hitit Köyü Projesi’nde Üniversitemizin yer almasından mutluluk duyacaklarını belirtti. Ayrıca Kaymakam Soğukoluk, Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ı, 5-7 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Hattuşa Purulliya Bahar Bayramı” etkinliklerine davet ederek ziyaretlerinden dolayı Rektörümüze teşekkür etti.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube