Yayınlanma Tarihi: 23 Mayıs 2017 Salı

Üç Eğitim Birimimizin Mezuniyet Töreni Büyük Bir Coşkuyla Yapıldı

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ve Sağlık Yüksekokulunun 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni akademik ve idari personelimiz, mezun öğrencilerimiz ve çok sayıda mezun öğrenci ailelerin katılımıyla büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Alanında gerçekleştirilen tören, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Programda ilk olarak mezun öğrenciler adına Fen Edebiyat Fakültesi birincisi Bergen Turan, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu birincisi Gizem Kaplan ve Sağlık Yüksekokulu birincisi Hüsne Bozdemir birer konuşma yaptılar. Tören, Fen Edebiyat Fakültesi adına Fakülte Dekanı Prof. Dr. Emre Güler, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu adına Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü Başkanı Doç. Dr. Esin Güllü ve Sağlık Yüksekokulu adına Yüksekokul Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cem Koçak’ın konuşmalarıyla devam etti. Ardından Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu mezunu olan ve şu anda Çukurova Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde Dekan Yardımcısı görevini yürüten Doç. Dr. Evşen Nazik’in konuşması ve kendisine Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cem Koçak tarafından plaket takdimi yapıldı.

Programda bu üç birimimizde dereceye giren öğrencilere mezuniyet belgesi ve hediye takdimine geçildi. Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi’nde ilk üçe girme başarısı gösteren mezun öğrencilerimiz, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden çıktı.  Fakülte birincisi Bergen Turan’a mezuniyet belgesi ve hediyesi Fakülte Dekanı Prof. Dr. Emre Güler; Fakülte ikincisi Gizem İnan’a mezuniyet belgesi ve hediyesi Fakülte Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Naki Çolak ve Fakülte üçüncüsü Sevda Toptaş’a Fakülte’nin Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Meral Demiryürek tarafından verildi.

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda ilk üçe girme başarısı gösteren mezun öğrencilerimiz, Yüksekokulun Spor Yöneticiliği Bölümü’nden çıktı. Yüksekokul birincisi Gizem Kaplan’a mezuniyet belgesi ve hediyesi Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Erkan Demirkan; Yüksekokul ikincisi Ramazan Sarı’ya mezuniyet belgesi ve hediyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Ertan Tabuk ve Yrd. Doç. Dr. Uğur Özer, Yüksekokul üçüncüsü Metin Akyüz’e mezuniyet belgesi ve hediyesi ise Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Emrah Cerit tarafından verildi.

Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu’nda Hemşirelik Bölümü’nde ilk üçe girme başarısı gösteren mezun öğrencilerimizden birinci Hüsne Bozdemir’e mezuniyet belgesi ve hediyesi Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cem Koçak, Yüksekokul ikincisi Özlem Özbakar’a mezuniyet belgesi ve hediyesi Müdür Yardımcısı Ayhan Babaroğlu ve Yüksekokul üçüncüsü Fadime Köse’ye mezuniyet belgesi ve hediyesi Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nuriye Büyükkayacı Duman tarafından verildi.

Sağlık Yüksekokulu mezunlarının Hemşirelik Andı’nın okunmasıyla devam eden törende, Fen Edebiyat Fakültesinden 246, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan 133 ve Sağlık Yüksekokulu’ndan 108 öğrencimize, akademisyenlerimizce mezuniyet belgeleri takdim edildi. Mezuniyet belgelerini alan mezun öğrencilerimiz mezun olmanın sevinciyle, program sonunda büyük bir coşku içerisinde hep birlikte keplerini havaya atarak mezuniyet sevincini doyasıya yaşadılar.

Program sonunda mezun öğrencilerimiz hocaları ve aileleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çekerek hayatlarında dönüm noktası olan bu anlarını kayıt altına aldılar.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube