Sungurlu Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Büyük Bir Coşkuyla Yapıldı

Üniversitemiz Sungurlu Meslek Yüksekokulu 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni akademik ve idari personelimiz, mezun öğrencilerimiz ve çok sayıda mezun öğrenci ailelerinin katılımıyla büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. Sungurlu Kaymakamı Mitat Gözen, Sungurlu Belediye Başkan Vekili Ahmet Yılmaz, Sungurlu Garnizon Komutanı Osman Polat, Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, İlçe Jandarma Komutanı Tevfik Kara, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan, Sungurlu önceki Belediye Başkanlarından Ahmet Karacif, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Yasin Şahin, Saadet Partisi İlçe Başkanı Hacı Arslan Tök, Sungurlu Milli Eğitim Müdürü Güven Yılmaz, Sungurlu Vergi Dairesi Müdürü Seyfettin Aksakal, Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Alaittin Akel, Sungurlu Ziraat Odası Başkanı Dursun Karaderili, Sungurlu Şoförler Odası Başkanı Hacı Karatekin, Sungurlu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Alaattin Kayaer, Sungurlu Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hakkı Vargeloğlu, Sungurlu Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı İdris Yazdıç, Sungurlu Kızılay Derneği Başkanı Elvan Küçükevcilioğlu, okul müdürleri, hayırsever işadamları NBG Çorap Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Bekmezci, BAKTAT Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Halil Baklan, SUNKA Kağıt Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Öztekin’in de katılımları ile Sungurlu Mahmut Atalay Spor Salonunda gerçekleştirilen mezuniyet töreni, mezun öğrencilerin tören geçişi, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Programda ilk olarak törene katılamayan Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın, AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu’nun, AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’un, CHP Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Tufan Köse’nin, hayırsever iş insanı Haydar Ali Öztaş’ın kutlama mesajları okundu. 

Daha sonra mezun öğrenciler adına Sungurlu Meslek Yüksekokulu birincisi Çocuk Gelişimi Programı öğrencisi Buse Nur Hançerli bir konuşma yaptı. Tören, Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif’in, Sungurlu Belediye Başkan Vekili Ahmet Yılmaz’ın ve Sungurlu Kaymakamı Mitat Gözen’in konuşmaları ile devam etti. Konuşmalar sonrasında Arslan Çaylan yönetimindeki Sungurlu Halk Oyunları Ekibi tarafından yöresel halkoyunları gösterisi sunuldu.

Mezuniyet Programı dereceye giren öğrencilere mezuniyet belgesi ve hediye takdimi ile devam etti. Sungurlu Meslek Yüksekokulu birincisi Çocuk Gelişimi Programı öğrencisi Buse Nur Hançerli, Yüksekokul ikincisi Çocuk Gelişimi Programı öğrencisi Büşra Tekbıyıkoğlu ve Yüksekokul üçüncüsü Çocuk Gelişimi Programı öğrencisi Nursena Naz’a mezuniyet belgeleri Kaymakam Mitat Gözen, Belediye Başkan Vekili Ahmet Yılmaz ile Garnizon Komutanı Osman Polat tarafından verildi. Ayrıca dereceye giren öğrencilere Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'in hediyeleri Başkan Vekili Ahmet Yılmaz tarafından verildi.

Törenin devamında bölümlerini birincilikle bitiren öğrencilere Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Alaittin Akel, Sungurlu Ziraat Odası Başkanı Dursun Karaderili, Sungurlu Şoförler Odası Başkanı Hacı Karatekin, Sungurlu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Alaattin Kayaer tarafından hediyeleri ve mezuniyet belgeleri verildi.

Dereceye giren öğrencilere belge ve hediye takdiminden sonra Sungurlu Meslek Yüksekokulundan mezun olan diğer öğrencilere mezuniyet belgeleri protokol üyeleri ve Yüksekokul öğretim elemanlarınca verildi. Mezuniyet belgelerini alan öğrenciler daha sonra Öğr. Gör. Nihal Gökçe ile birlikte mezuniyet andını okuyup, mezun olmanın sevinciyle, büyük bir coşku içerisinde hep birlikte keplerini havaya atarak mezuniyet sevincini doyasıya yaşadılar. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube