Yayınlanma Tarihi: 31 Mayıs 2017 Çarşamba

Çorum Oto Tamirciler Odasından Rektörümüze Ziyaret

Çorum Oto Tamirciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Uzun ve yönetim kurulu üyeleri İl Sosyal Etüt ve Proje Müdür V. Seyfettin Zengin ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Üniversitemiz Proje Koordinasyon Birim Koordinatörü Okt. Mehmet Aydınkal’ın da hazır bulunduğu ziyarette T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından desteklenen İmalatçı Sektörlerin Rekabet Edilebilirliğinin ve Yenilikçiliği projesi kapsamında fikir alışverişi yapıldı.

Üniversitemizde gerçekleştirilen çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade eden Çorum Oto Tamirciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Uzun, her geçen gün büyüyen ve gelişen Hitit Üniversitesinin önemli başarılara imza attığını vurgulayarak Üniversitemiz ile birlikte söz konusu proje çerçevesinde ortak hareket etmekten büyük memnuniyet duyacaklarını belirtti. 

Üniversitemizin sahip olduğu bilgi birikimini ilimizin her düzeyde gelişimi için değerlendirmek istediklerini söyleyen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Çorum Oto Tamirciler Odası ile birlikte gerçekleştirilecek olan projenin üniversite-sanayi ve üniversite-STK iş birliği kapsamında büyük önem arz ettiğini vurguladı.

STK’ların üniversitelerin en önemli paydaşlarından biri olduğunun altını çizerek toplumun gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlayan STK’larla ortak projeler yapmayı çok önemsediklerini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitelerin de adı gibi evrensel olduğunu ama yerel dinamikle açısından da hiç şüphesiz çok önemli görevler üstlendiğini ifade etti. “Üniversitelerin sadece eğitim-öğretim faaliyetlerinin gerçekleştirildiği kurumlar değil, yapmış olduğu çalışmalar ve projelerle bulunduğu şehrin hatta bölgenin her anlamda gelişmesine katkı sağlayan, bölgenin lokomotifi konumunda olması gerektiğine yürekten inanıyoruz” diyerek sözlerine devam eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, ziyaretlerinden dolayı Çorum Oto Tamirciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Uzun, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdür V. Seyfettin Zengin ve beraberindekilere teşekkür etti.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube