Yayınlanma Tarihi: 02 Haziran 2017 Cuma

Ataması Yapılan ve Unvanda Yükselen Akademik Personelimize Cübbeleri Giydirildi

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan tarafından unvanı yükselen ve ataması yapılan akademik personelimize cübbeleri giydirildi.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Ana Bilim Dalına ataması yapılan Prof. Dr. Cüneyt Yücesoy’a; Profesör unvanına yükselen İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Muammer Cengil’e, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Süleyman Açıkalın’a,  Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitim Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Erkan Demirkan’a,  Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Ana Bilim Dalına Doç. Dr. Ali Kemal Erenler’e ve Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Ana Bilim Dalına Doç. Dr. Özgür Yağan’a cübbeleri Rektörümüz Prof. Dr. Alkan tarafından giydirildi. 

Üniversitemizde gerçekleşen son atamalar ve unvanı yükselen akademik personelimiz ile birlikte öğretim üyesi sayımız 45 Profesör, 49 Doçent ve 176 Yardımcı Doçent olmak üzere 270’e, toplam öğretim elemanı sayımız ise 664’e ulaşmıştır.

Ataması yapılan ve unvanda yükselen akademik personelimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.


HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube