Yayınlanma Tarihi: 11 Temmuz 2017 Salı

Üniversitemiz Rektörü Araştırma ve Uygulama Merkezlerimizin Müdürleri İle Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam ile birlikte Üniversitemiz bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Araştırma ve Uygulama Merkezlerinin müdürleri ile bir araya geldi. 

Toplantıda Araştırma ve Uygulama Merkezlerimiz bünyesinde yapılan çalışmaların ele alınarak ilerleyen dönemlerde ne gibi faaliyetlerin yürütülebileceğine ilişkin konular görüşüldü. 

Üniversitelerin toplumun problemlerine çözüm bulan veya onların hayatını daha kolaylaştıran bir konumda ilerlemesi gerektiğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, başta bulunduğu il ve bölge olmak üzere ülkemize ve nihayetinde tüm insanlığa katkı sağlamak amacıyla çalışmalarına devam eden Üniversitemizde bugün sayıları 14’e ulaşan Araştırma ve Uygulama Merkezleri ile konusunda uzman öğretim elemanlarımızca pek çok konuda daha detaylı araştırmaların yapıldığını belirtti.  

Artık üniversitelerden beklenenin sadece eğitim faaliyetlerini yerine getirmek değil, topluma her anlamda yol göstermek olduğunu söyleyen Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizdeki mevcut potansiyelimizi kullanmak, Üniversitemizdeki potansiyeli ilimizin her anlamda gelişimine katkı sağlayacak bir süreci yönetmek üzere merkezlerin konuşlandırıldığının altını çizerek “Üniversitemizin bünyesinde barındırdığı merkezlerle başta ilimiz olmak üzere ülkemizdeki farklı pek çok sektör ile ortak çalışmalar yapılabileceğine yürekten inanıyorum. Gayretli ve başarılı çalışmalarından dolayı merkez yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube