Yayınlanma Tarihi: 18 Temmuz 2017 Salı

İlim Yayma Cemiyetinden Rektörümüze Ziyaret

İlim Yayma Cemiyeti Çorum Şube Başkanı Mustafa Tuzcu ve İlim Yayma Cemiyeti Çorum Yurt Müdürü Faruk Özyılmaz Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

İlim Yayma Cemiyetinin ülkemizi 21. yy’a taşıyan kadroların yetiştiği veya yetişmesine katkı sağlandığı 66 yıllık çok önemli ocak olduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, özellikle yabancı uyruklu öğrenci alımı noktasında 2013 yılından bu yana Üniversitemizin Çorum İYC ile çok yakın istişare içerisinde olduğunu belirterek dünyanın pek çok ülkesinden gelen öğrencilere akademik eğitim almalarının yanı sıra İYC tarafından değerler eğitimi konusunda da yurtlarda kaldıkları süre içerisinde büyük destek verildiğini vurguladı. 

Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin Çorum İlim Yayma Cemiyetiyle olan iş birliğinin artarak devam edeceğinin altını çizerek Çorum Şube Başkanı Mustafa Tuzcu’nun şahsında tüm cemiyet mensuplarına teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. 

Üniversitemizin yapmış olduğu başarılı çalışmalarla ilimizin gelişimine önemli katkılar sağladığını ifade eden İYC Çorum Şube Başkanı Mustafa Tuzcu da Cemiyet olarak Üniversitemize her anlamda destek vermeye ve iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube