Yayınlanma Tarihi: 26 Temmuz 2017 Çarşamba

Üniversitemiz Kütüphanesindeki Elektronik Kaynakların Sayısı Artıyor

Üniversitemizde yapılan eğitim-öğretim ve araştırmalara destek olmak, öğrencilerimizin ve akademisyenlerin ihtiyaç duyabileceği bilimsel ve kültürel materyali sağlamak amacıyla kurulan Kütüphanemiz, doğru bilgiye, en hızlı ve en ekonomik şekilde ulaşmayı sağlamak, bilgi çağının gereği olarak profesyonel bir hizmet sunmak amacıyla çalışmalarına devam etmektedir. 

Üniversitemizde bilgiye erişim hizmetleri, basılı bilgi kaynaklarının yanı sıra elektronik kaynaklar ile de yoğun olarak desteklenmekte, çağın gereklerine uygun olarak elektronik yayın koleksiyonları her geçen gün daha da zenginleşmektedir. 

Üniversite Kütüphanemizde bu gün itibari ile 53 elektronik veri tabanı, bu veri tabanları içerisinde ise 560.544 e-kitap, 65.667 e-dergi ve 3.000.000 adet tez bulunmaktadır. Ayrıca görsel ve işitsel olarak CD, DVD, DVD ROM, VCD den oluşan 1.040 dijital materyalimiz mevcuttur. Okuyucularımız bu materyallerimizden Kütüphane ortamında yararlanabilecekleri gibi ödünç de alabilmektedirler. 

Kullanıcıların YORDAM otomasyon sistemi ve online olarak 53 adet veri tabanına internet üzerinden 7/24 erişim sağlamaları mümkündür. Üniversitemiz kütüphanelerinde yer alan basılı ve elektronik tüm kaynaklara ulaşmak için tıklayınız.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube