Yayınlanma Tarihi: 07 Temmuz 2017 Cuma

Albaraka Türk Katılım Bankası Çorum Şube Müdüründen Rektörümüze Veda Ziyareti

Albaraka Türk Katılım Bankası Çorum Şube Müdürü Ümit Başaran, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a veda ziyaretinde bulundu.

Üniversitemizde Katılım Bankacılığı sektörü bünyesinde yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini dile getiren Albaraka Türk Katılım Bankası Çorum Şube Müdürü Ümit Başaran, Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ın bu alanın özüne sahip çıktığını ifade ederek teşekkürlerini iletti.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bankacılık ve Finans Bölümü ve Üniversitemizin Meslek Yüksekokullarında yer alan ilgili bölümleriyle Katılım Bankacılığı ve finans alanında pek çok çalışmanın gerçekleştirildiğini vurgulayan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da ziyaretinden dolayı Ümit Başaran’a teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılar diledi.