Yayınlanma Tarihi: 23 Ağustos 2017 Çarşamba

Rektörümüz Çorum Özel Hastanesine Ziyarette Bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili’ye ziyarette bulundu.

Ziyarette Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Üniversitemiz Tıp Fakültesi, 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı’nda 60 öğrenci ile Çorum’da eğitime başlanılacağını, bu kapsamda sağlık alanında büyük ve hızlı ilerlemeler kaydedileceğini ifade etti.  Yakalanan ivmeyle birlikte ülkemize ve daha da önemlisi insanlığa katkı sağlayacak pek çok başarılı çalışmanın gerçekleştirileceğine olan inancının tam olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Alkan, ikili iş birlikleri yapmaya her zaman açık ve hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili ise birlikte çalışmaktan mutluluk duyacaklarını belirterek ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti.