Yayınlanma Tarihi: 08 Ağustos 2017 Salı

Rektörümüzden Halkbank Genel Müdürü Arslan’a Tebrik Ziyareti

Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Reha Metin Alkan, kısa bir süre önce Türkiye Halk Bankası AŞ’ye Genel Müdür olarak atanan Osman Arslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Rektör Prof. Dr. Alkan yaptığı ziyarette, “Bir hemşehrimiz olan Genel Müdürümüz Osman Aslan’ın ülkemizin en önemli ve en büyük bankalarından biri olan Türkiye Halk Bankasına Genel Müdür olarak atanmasından dolayı gurur duyuyoruz. Kendisinin şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmalardaki başarısını, bu güzide kurumda da devam ettireceğine inanıyorum. Yapacağı başarılı çalışmaları ile Halk Bankasını sadece ülkemizde değil, dünya finans sektöründe de daha iyi yerlere getireceğini düşünüyorum. Kendisine gönülden başarılar diliyoruz” diye konuştu. 

Bankacılık ve finans sektörlerinin dünyadaki en önemli ve kritik sektörlerinden olduğunu, bu konuda da Üniversite olarak pek çok çalışma yaptıklarını dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, “Gazi Üniversitesi’ne bağlı olarak İşletme Bölümü’ne alınan 70 öğrenci ile 1998-1999 Eğitim-Öğretim Yılında öğretime başlayan İİBF’mizde, 2003 yılında İktisat, 2005 yılında da Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ile Maliye Bölümleri varken, 7 yıl aradan sonra 2012 yılında Uluslararası İlişkiler, 2013 yılında Bankacılık ve Finans Bölümü, 2014 yılında Sağlık Yönetimi ile Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümleri ve nihayet 2016 yılında da Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü açılmıştır. Başta Bankacılık ve Finans Bölümü olmak üzere bankacılık ve finans alanıyla ilgili diğer bölümlerimizde ortak çalışmalar yapılabileceğimizi ifade etmek istiyorum. Hitit Üniversitesi, artık bir devlet politikası haline de gelen Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) kapsamında HalkBankası ile her alanda çalışmaya hazırdır” dedi.

Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan da Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ın yapmış olduğu çalışmaları büyük bir memnuniyetle takip ettiklerini, Hitit Üniversitesinin hızla büyüdüğünü görmenin mutluluğunu yaşadıklarını ve her düzeyde destek vermeye de hazır olduklarını belirterek Rektörümüze başarılar diledi.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube