Yayınlanma Tarihi: 11 Eylül 2017 Pazartesi

Rektörümüz Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Karacabey’i Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey’i makamında ziyaret etti.  Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, üniversitelerarası iş birliğinin önemine dikkat çekerek “Üniversitemiz ve Yozgat Bozok Üniversitesi aynı dönemde kurulan üniversitelerdir. Bilindiği üzere yeni kurulan üniversitelerin belli bir düzene ve sisteme oturması kolay olmuyor. Böyle üniversitelerde görev yapmak oldukça güç. Bizler bu nedenle daha çok çalışıyor gayret gösteriyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.  Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, hep beraber bir sinerji içinde, üniversiteler olarak destek ve dayanışma içinde yapılan iş birliklerinin güzel çalışmalara vesile olacağına inandığını vurguladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın ziyaretinden mutluluk duyduğunu belirten Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey,  “İki komşu ilin Rektörleri olarak, Yozgat' ta bir araya geldik.  Karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak iki üniversite arasında ortak iş birlikleriyle birçok noktada birbirimize destek olacağız.” diye konuştu.