Ataması Yapılan ve Unvanda Yükselen Akademik Personelimize Cübbeleri Giydirildi

21 Eylül 17
Ataması Yapılan ve Unvanda Yükselen Akademik Personelimize Cübbeleri Giydirildi

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan tarafından unvanı yükselen ve ataması yapılan akademik personelimize cübbeleri giydirildi.

Üniversitemizde Profesör unvanına yükselen Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Göz Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Basri Çakmak’a Profesör cübbesi, Doçent unvanına yükselen Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Elif Koparal’a ve Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Nuriye Büyükkayacı Duman ile İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümüne ataması yapılan Doç. Dr. Macid Yılmaz’a Doçent cübbesi Rektörümüz Prof. Dr. Alkan tarafından giydirildi.

Üniversitemizde gerçekleşen son atamalar ve unvanı yükselen akademik personelimizle birlikte öğretim üyesi sayımız 48 Profesör, 51 Doçent ve 188 Yardımcı Doçent olmak üzere 287’ye, toplam öğretim elemanı sayımız ise 688’e ulaşmıştır.

Ataması yapılan ve unvanda yükselen akademik personelimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

Ataması Yapılan ve Unvanda Yükselen Akademik Personelimize Cübbeleri Giydirildi21