Anadolu Gençlik Derneği Rektörümüzü Ziyaret Etti

16 Ocak 18
Anadolu Gençlik Derneği Rektörümüzü Ziyaret Etti

Anadolu Gençlik Derneği Çorum Şube Başkanı Bekir Uyanık ve Anadolu Gençlik Derneği Üniversite Birim Temsilcileri Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Dernek bünyesinde yapılan çalışmalar ilişkin bilgiler veren Anadolu Gençlik Derneği Çorum Şube Başkanı Bekir Uyanık, Üniversitemiz ile ortak çalışmalar yapmaktan dolayı büyük memnuniyet duyacaklarını belirterek Üniversitemize ve ilimize sağladığı kazanımlardan dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti.

Üniversitemizin sahip olduğu bilgi birikimini tüm ilgililerle paylaşmayı çok önemsediklerini ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, Hitit Üniversitesi’nin kapılarının toplumun her kesimine açık olduğunu vurgulayarak Anadolu Gençlik Derneği yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.