Yayınlanma Tarihi: 11 Ekim 2018 Perşembe

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nden Rektörümüze Ziyaret

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Çorum İl Temsilcisi Ahmet Akif Çoban ve yönetim kurulu üyeleri Murat Kılıç ile Talha Serdar, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Çorum İl Temsilcisi Ahmet Akif Çoban, Üniversitemizin gerçekleştirmiş olduğu çalışmalarla ilimize ve bölgemize büyük bir katma değer sağladığını ifade ederek Cansuyu Çorum İl Temsilciliği olarak Üniversitemiz ile her düzeyde ortak çalışmalar yapmak istediklerini vurguladı.

Üniversitemizin sahip olduğu bilgi birikimini tüm ilgililerle paylaşmayı çok önemsediğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da Hitit Üniversitesi’nin kapılarının toplumun her kesimine açık olduğunu belirterek Cansuyu Çorum İl Temsilciliği’ne çalışmalarında başarılar diledi.