Yayınlanma Tarihi: 12 Ekim 2018 Cuma

İHH İnsani Yardım Vakfı’ndan Rektörümüze Ziyaret

İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Mesut Şen, Çorum İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Selim Özkabakçı ve Teşkilatlanma Sorumlusu Bekir Gün, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Ortak projelerin ele alındığı ziyarette İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Mesut Şen, vakfın ayrım yapmaksızın dünyanın herhangi bir yerinde sıkıntıya düşmüş tüm insanlara insani yardım ulaştırmak ve bu insanların temel hak ve hürriyetlerinin ihlal edilmesini önlemek üzere 1992 yılından bu yana çalışmalarını sürdürdüğünü ifade ederek bu doğrultuda gerçekleştirilen kampanyalar ve İHH çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

İHH İnsani Yardım Vakfı’nın her zaman her yerde iyiliği yaşatmak misyonuyla önemli projelere imza attığını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da Üniversitemizin kapılarının topluma fayda sağlamak üzere hizmet eden tüm kurum ve kuruluşlara açık olduğunu belirterek “Hitit Üniversitesi olarak sadece Çorum’a değil ülkemize ve dünyaya karşı sorunluluklarımızın olduğunun bilincindeyiz. Tüm insanlığa yarar sağlama düşüncesiyle başlatmış olduğumuz çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz” dedi. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, gerçekleştirilen ziyaretten dolayı İHH İnsani Yardım Vakfı’na teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube