Yayınlanma Tarihi: 21 Ekim 2018 Pazar

Türkiye Gençlik Vakfı’ndan Rektörümüze Ziyaret

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Çorum İl Temsilcisi Kerep Ölçer ve Yönetim Kurulu Üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Üniversitemiz ile TÜGVA Çorum arasında ortak yapılması planlanan projelerin ele alındığı görüşmede TÜGVA Çorum İl Temsilcisi Kerep Ölçer, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın göstermiş olduğu 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarına uygun olarak gençlerimizin gelişimine katkı sağlayacak çalışmalar yapmaya özen gösterdiklerini belirtti. Geleceğin yöneticileri olacak gençlerin her anlamda kendilerini geliştirmeleri ve yetiştirmeleri adına başta sosyal, kültürel ve sportif olmak üzere pek çok alanda etkinlikler ve programlar düzenlediklerini ifade eden Ölçer, TÜGVA Çorum olarak farklı alanlarda projeler gerçekleştirmeye önem verdiklerini vurgulayarak bu çalışmaları Üniversitemiz ile birlikte hayata geçirmek istediklerinin altını çizdi.

Üniversitemizin sahip olduğu bilgi birikimini tüm ilgililerle paylaşmayı çok önemsediğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da Hitit Üniversitesi’nin kapılarının toplumun her kesimine açık olduğunu belirterek TÜGVA Çorum ile yapılacak projelere her türlü desteği vermeye hazır olduklarını vurguladı. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, gerçekleştirilen ziyaretten dolayı TÜGVA Çorum İl Temsilciliğine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube