Yayınlanma Tarihi: 28 Kasım 2018 Çarşamba

Rektörümüz Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürünü Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Haydar Bekiroğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette; İlahiyat Fakültesi Uygulama Camiimizin yapımı için Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlangıç ödeneği olarak sağlanan 500 bin TL’lik bütçe ile temel kazım işine başlandığını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Camiimizin yapımına Diyanet İşleri Başkanlığı, Üniversitemiz ve Çorum İl Müftülüğü’nün iş birliğinde oluşturulan derneğe hayırseverlerimizin destek ve yardımları ile devam edileceğine yürekten inandığını belirterek bu süreçte desteklerini esirgemeyen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’a ve Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Haydar Bekiroğlu‘na ilimiz ve üniversitemiz adına teşekkür etti. 

Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Haydar Bekiroğlu da imkanlar dahilinde Üniversitemize destek vermeye devam edeceklerini belirterek ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti. 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube