Yayınlanma Tarihi: 26 Aralık 2018 Çarşamba

Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokulundan Rektörümüze Ziyaret

Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Yakup Duran, okul öğretmen ve öğrencilerinden oluşan heyet ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, okul öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan “Yıldırım Haber” gazetesine röportaj verdi. 

Okul bünyesinde yapılan çalışmalar ve öğrencilerin başarılarına ilişkin bilgiler veren Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Yakup Duran, hem öğrencilerin özgüven kazanmaları hem de okulun tanıtımına katkı sağlamak adına öğrenci ve öğretmenler tarafından “Yıldırım Haber” gazetesinin hazırlandığını ifade ederek öğrencilerin birebir röportaj imkanı bulmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yakup Duran, desteklerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkürlerini iletti.

Üniversitemize ilişkin genel bilgi paylaşımında bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan da Hitit Üniversitesi olarak öğrencilerin gelişimine katkı sağlayacak her türlü ortak çalışmaya hazır olduklarını ifade ederek ziyaretlerinden dolayı Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Yakup Duran ile beraberindeki öğrenmen ve öğrencilere teşekkür etti. 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube