Yayınlanma Tarihi: 05 Aralık 2018 Çarşamba

Vakıfbank Bölge Müdürü Rektörümüzü Ziyaret Etti

Vakıfbank Karadeniz Bölge Müdürü Ahmet Turan, Vakıfbank Çorum Merkez Şube Müdürü Mustafa Özgenç ve beraberindeki heyet ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Her iki kurum arasında yapılabilecek iş birliklerine ilişkin görüşmenin gerçekleştiği ziyarette Vakıfbank Karadeniz Bölge Müdürü Ahmet Turan, Üniversitemizin yapmış olduğu projeleri yakından takip ettiklerini ifade ederek ortak çalışmalar yapmaktan büyük memnuniyet duyacaklarını vurguladı.

Hitit Üniversitesi olarak bankacılık ve finans sektörlerinde pek çok çalışma yaptıklarını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan ise ortak çalışmalar yapmaya hazır olduklarını belirterek ziyaretlerinden dolayı Vakıfbank Karadeniz Bölge Müdürü Ahmet Turan ve beraberindekilere teşekkür etti.