Yayınlanma Tarihi: 25 Şubat 2018 Pazar

PTT Başmüdürü Ziya Başıaçık Rektörümüzü Ziyaret Etti

PTT Başmüdürü Ziya Başıaçık Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Ziyarette “Eğitim bizler için tarih boyunca önemli bir kavram olmuştur ve bu çerçevede de Hiti Üniversitesi bizim gözbebeğimizdir” diyen PTT Başmüdürü Ziya Başıaçık, çalışmaları tamamlanmak üzere olan Kuzey Kampüsümüzde bir PTT şubesiyle akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimize hizmet etmek üzere yer almak istediklerini belirtti. Başıaçık, PTT Genel Müdürlüğünce yürütülen sosyal ve kültürel faaliyetler kapmasında basılan “İstanbul PTT Müzesi Koleksiyonları Harita Kataloğu” ve “Hz. Muhammed’in (s.a.v.) Mektupları” isimli kitapları PTT Genel Müdürü adına Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a takdim ederek Üniversitemize ve ilimize sağladığı kazanımlardan dolayı Rektörümüze teşekkür etti.

1840 yılında kurulan ve ülkemizin ilk kurumlarından olan PTT’nin klasik posta, telefon, telgraf çalışmalarının yanı sıra çağın gerektirdiği pek çok hizmet sunduğunu vurgulayan Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan ise Üniversitemizin de işbirliği içerisinde olduğu PTT’nin bu hizmetlerinden istifade ettiğini belirterek ziyaretlerinden dolayı PTT Başmüdürü Ziya Başıaçık’a teşekkür etti.