Yayınlanma Tarihi: 26 Şubat 2018 Pazartesi

Ankara’da Üniversite Tanıtım Fuarına Katıldık

Mamak İlçe Eğitim Müdürlüğü ve Mamak Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen “4. Geleneksel Üniversite Tanıtım Fuarı”, Cebeci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirildi. Düzenlenen eğitim fuarına Basın ve Halkla İlişkiler ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı personeli katıldı.

“En Özel Devlet Üniversitesi” sloganıyla çıktığı yolda hızla büyüyerek gelişen Üniversitemiz, gerçekleştirilen eğitim fuarında katılımcıların ilgi odağı haline geldi.

Çok sayıda üniversitenin katıldığı fuarda standımızı ziyaret eden öğrencilere, öğrenci velilerine ve rehber öğretmenlere Üniversitemizdeki eğitime, projelere ve sosyal hayata dair detaylı bilgiler verilerek “Hitit Üniversitesi”nde öğrenci olmak anlatıldı.