Yayınlanma Tarihi: 26 Mart 2018 Pazartesi

Rektörümüz Güreş Hakemleri İle Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum’da düzenlenen Gençler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’na katılmak üzere ilimize gelen güreş hakemleriyle, Üniversitemiz tarafından organize edilen yemek programında bir araya geldi.

Ülkemizde ata sporumuz olan güreşin ayrı bir yerinin olduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Tevfik Kış, Nazmi Avluca gibi dünya ve olimpiyat şampiyonları çıkarmış Çorum’da da güreş sporunun ayrı bir yeri olduğunu vurgulayarak güreşe büyük önem gösteren Üniversitemizin de 12. Dünya Üniversiteler Güreş Şampiyonası, Türkiye Şampiyonaları gibi önemli organizasyonlara ev sahipliği yaptığının altını çizdi.

Milli Takımlar Koordinatörü Adem Varlık da Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a güreş sporuna vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek Üniversitemizin bundan sonraki süreçte de ulusal ve uluslararası pek çok etkinliğe başarıyla ev sahipliği yapacağına inandığını belirtti.

Program sonrası Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Gençler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nın açılışına katıldı.