Yayınlanma Tarihi: 29 Mart 2018 Perşembe

Rektörümüzden Onur Tavukçuluk’a Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Onur Tavukçuluk’u ziyaret ederek Onur Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yürüyen ile bir araya geldi.

Yapılan çalışmalara ilişkin genel değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette Onur Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yürüyen, Onur Tavukçuluk olarak faaliyet gösterdikleri alanlar hakkında bilgiler verdi. Ar-Ge’nin önemli bir etken olduğu inancıyla çalışmalarını şekillendirdiklerini ifade eden Yürüyen, Üniversitemiz ile ortak projeler gerçekleştirmeye hazır olduklarını belirterek ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti.

İlimizin sanayi ve Ar-Ge bakımından büyük bir potansiyele sahip olduğunu ifade ederek üniversite-sanayi işbirliğinin önemine vurgu yapan Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan da bu bağlamda ortak çalışmalar yapılabileceğini belirtti ve Onur Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yürüyen’e çalışmalarında başarılar diledi.