Yayınlanma Tarihi: 10 Nisan 2018 Salı

Üniversitemizden Gazipaşa Ortaokuluna Nezaket Ziyareti

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam, Gazipaşa Ortaokulu Okul Müdürü Yaşar Kabakcı’ya nezaket ziyaretinde bulunarak Özel Eğitim Sınıfını gezdi.

Nazik ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek Üniversitemizi çok yakından takip ettiklerini, yapılan çalışmaların takdire şayan olduğunu ve sadece bölgesinde değil, aynı zamanda Türkiye genelinde de adını duyuran bir Üniversite olduğumuzu sözlerine ekleyen Gazipaşa Ortaokulu Okul Müdürü Yaşar Kabakcı, bu başarının yakalanmasında emek veren başta Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ve ekibini tebrik ederek Üniversitemizle birlikte projeler, çalışmalar ve iş birlikleri yapmaktan onur duyacaklarını kaydetti.

Üniversitemizin kapılarının toplumun her kesimine açık olduğunu da ifade eden Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nurcan Baykam ise Hitit Üniversitesi olarak üniversite-kamu iş birliğini çok önemsediklerini belirterek yapılabilecek çalışmalarla bulunduğu şehre, bölgesine, ülkesine ve nihayetinde tüm insanlığa katkı sağlamayı birincil misyon kabul ettiklerini söyledi.

Ayrıca Gazipaşa Ortaokulu öğrencilerine profesyonel bir eğitim anlayışıyla üst düzeyde eğitim verildiğini belirten Prof. Dr. Baykam, eğitim yolunda verilen bu kutsal görevi başarıyla yerine getiren başta Okul Müdürü Yaşar Kabakcı olmak üzere, tüm öğretmenleri de tebrik etti. 

Kısa bir süre önce Çorum Gazipaşa Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri ve sınıf öğretmenleri “Benim Rengimi Fark Et” projesi kapsamında Üniversitemize ziyarette bulunmuş ve sosyal sorumluluk projesi kapsamında öğrencilerin kamu kurum ve kuruluşları ile STK’lar aracılığıyla sosyal hayata hazırlama, sosyal hayat ve yaşam alanlarında kendilerini ifade etmeleri ve bireysel olarak bu yaşam alanlarını seviyelerine göre uygun kullanma becerisi kazanmalarını amaçladıklarını belirtmişlerdi. Ziyaretin ardından öğrenciler ve öğretmenler, Hitit Üniversitesi Bilimsel Teknik Uygulama ve Araştırma Merkezini (HÜBTUAM) ve Tıp Fakültesini gezerek laboratuvarları incelemişlerdi.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube