Yayınlanma Tarihi: 18 Nisan 2018 Çarşamba

Üniversitemizin Lise Tanıtım Etkinlikleri Devam Ediyor

Üniversitemiz,  Lise Tanıtım Etkinlikleri kapsamında Çorum’un ilçeleri Osmancık, Kargı ve Bayat’ta eğitim gören lise 12. sınıf öğrencilerine tanıtıldı.

Tanıtım etkinliklerine Üniversitemiz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Muammer Cengil, Dr. Öğr. Üyesi Kadir Erol, , Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Karatay, Öğr. Gör. Cesur Yusuf Göker, Öğr. Gör. Uğur Tunçer ile Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı  personeli Deniz Ural katıldı.

Tanıtım etkinliklerinde, tercih edilirliğinin daha da artması için “En Özel Devlet Üniversitesi” sloganıyla öğrenci odaklı bir üniversite olmayı hedefleyen Üniversitemizin tanıtım videosu, öğrenciler tarafından yoğun ilgiyle takip edildi.

Video gösteriminin ardından öğretim üyelerimiz tarafından öğrencilere, Üniversitemiz hakkında detaylı bilgi verilerek “Hitit Üniversitesi”nde öğrenci olmak anlatıldı.

Üniversitemiz tanıtım etkinlikleri, Çorum merkez ve ilçelerde yer alan liselerde devam edecek.