Rektörümüzden Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterine Ziyaret

22 Nisan 18
Rektörümüzden Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterine Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Asım Balcı’yı ziyaret etti.

Üniversitemizde yapılan çalışmalara ilişkin genel bilgi paylaşımında bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, görev yaptığı tüm kurumlarda başarılı çalışmalara imza atan ve farklı kurumlarda da başarılı çalışmalarını sürdüren Doç. Dr. Asım Balcı’ya Üniversitemize vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Genel bir değerlendirmenin yapıldığı ziyarette Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Asım Balcı, Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı yapmış olduğu çalışmalardan dolayı tebrik ederek ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade etti.