Yayınlanma Tarihi: 26 Nisan 2018 Perşembe

Üniversitemizin Bahar Etkinlikleri Başladı

Üniversitemiz tarafından akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimize yönelik olarak düzenlenen Bahar Etkinlikleri ve Mezuniyet Töreni kapsamında düzenlenen etkinliklerimiz tüm hızıyla başladı.

Kültür ve sanat, spor, konferans, kongre ve söyleşi başlıkları altında düzenlenen etkinliklerimizden “Yöresel El Sanatları ve Gıda Sergisi” ile “Fotoğraf Yarışması ve Sergisi”, “CV Hazırlama, İş Arama Yöntemleri ve Mülakat Deneyimi Konferansı”, “Oryantring Yarışması” ve “V. Öğrenci Kongresi”ne yoğun bir katılım gözlendi.

4 Mayıs 2018 tarihine kadar devam edecek olan tüm etkinliklerimize, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katılım sağlayabilmektedir.

Üniversitemiz Bahar Etkinlikleri ve Mezuniyet Töreni hakkında detaylı bilgi almak için www.baharetkinligi.hitit.edu.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bahar Etkinlikleri ve Mezuniyet Töreni etkinlik takvimine ulaşmak için tıklayınız.