Yayınlanma Tarihi: 27 Nisan 2018 Cuma

Üniversitemizde “Kahramanlık Türküleri” Konulu Program Düzenlendi

Üniversitemiz Bahar Etkinlikleri ve Mezuniyet Töreni kapsamında Üniversitemiz Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölümü tarafından “Kahramanlık Türküleri” konseptli program Meslek Yüksekokulumuz Ethem Erkoç Konferans Salonunda  gerçekleştirildi.

Yoğun bir katılımın gözlendiği programa, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Bıyık, Genel Sekreterimiz Erdal Kanık, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Şan soloda Üniversitemiz Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Elif Doğru’nun ve piyano için düzenleme ve eşliklerde  

Dr. Öğr. Üyesi Ercan Baş’ın yer aldığı programda, yoğun bir eğitim öğretim döneminin sonuna yaklaşan öğrencilerimiz, kahramanlık türkülerini dinlerken hem duygusal hem de keyifli anlar yaşadılar. 

Programda Dr. Öğr. Üyesi Elif Doğru tarafından Çanakkale Türküsü, Yemen Türküsü, On Beşli, Tuna Nehri, Genç Osman, Yanık Ömer, Şu Uzun Gecenin Gecesi Olsam, Hem Okudum Hem de Yazdım, Magosa Limanı, Memleketim seslendirildi.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube