Yayınlanma Tarihi: 27 Mayıs 2018 Pazar

Albaraka Türk Katılım Bankasından Rektörümüze Ziyaret

Albaraka Türk Katılım Bankası Çorum Şube Müdürü Aşkın Bolkan, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a iade-i ziyarette bulundu.

Albaraka Türk Katılım Bankası Çorum Şube Müdürü Aşkın Bolkan, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı, 1-5 Haziran 2018 tarihleri arasında sanatseverlerle buluşturmak amacıyla düzenlenen Albaraka Türk “Kalemin Bereketi” Hat ve Tezhip Sergisi Açılışına davet ederek ayrıca Üniversitemizle ikili iş birliklerine her zaman açık olduklarını ifade etti. Aynı zamanda Üniversitemizde Katılım Bankacılığı sektörü bünyesinde yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini dile getiren Albaraka Türk Katılım Bankası Çorum Şube Müdürü Bolkan, Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ın bu alanın özüne sahip çıktığını ifade ederek teşekkürlerini iletti.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan ise  kısa bir süre önce göreve başlayan Albaraka Türk Katılım Bankası Çorum Şube Müdürü Aşkın Bolkan’ı tekrar tebrik ederek ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu belirtti. Katılım bankacılığının son derece önemli olduğunu, bu kapsamda Üniversitemizde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bankacılık ve Finans Bölümü ve Üniversitemizin Meslek Yüksekokullarında yer alan ilgili bölümleriyle Katılım Bankacılığı ve finans alanında pek çok çalışmanın gerçekleştirildiğini vurgulayan Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, bu girişimlerden sonuncusunun da Üniversitemiz bünyesinde kurulan “İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi” olduğunu hatırlattı. Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Üniversitemizin Albaraka Türk Katılım Bankası ile birlikte ikili iş birlikleri yapmaktan büyük bir mutluluk duyacaklarını belirterek Albaraka Türk Katılım Bankası Çorum Şube Müdürü Aşkın Bolkan’a görevinde başarılar diledi.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube