Yayınlanma Tarihi: 28 Mayıs 2018 Pazartesi

Rektörümüz Hastane Başhekimi Doç. Dr. Afşarlar’ı Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastane Başhekimi Doç. Dr. Çağatay Evrim Afşarlar’a teşekkür ziyaretinde bulundu. 

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Sağlık Bakanlığı ile ortak kullanım anlaşmasının imzalanmasının ardından ilimizde, hemen her türlü branşta pek çoğu ilk olan çok sayıda operasyon ve tedavinin, konusunda uzman Tıp Fakültesi öğretim üyelerimizle birlikte hastanemizdeki hekimlerimiz tarafından gerçekleştirildiğini ifade ederek bu operasyonların Çorum’da yapılıyor olmasından dolayı da büyük bir gurur ve mutluluk duyduğunu belirtti.  

Tıp Fakültemizin sadece Çorum’a değil tüm insanlığa hizmet verdiğini vurgulayan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin günden güne her alanda kaydettiği büyüme ve gelişmeyle her geçen gün farklı başarılara imza attığını belirterek tecrübeli öğretim üyelerimiz ve deneyimli hekimlerimizle birlikte gerçekleştirilen başarılı operasyonların da Tıp Fakültemiz ile hastanemizin ne denli büyüdüğünü gösteren en önemli somut çıktılar olduğunun altını çizdi.  Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, elde edilen başarılarda vermiş oldukları emek ve çalışmalarından ötürü başta Hastane Başhekimi Doç. Dr. Çağatay Evrim Afşarlar olmak üzere tüm öğretim üyelerimiz ve hekimlerimiz ile hastane çalışanlarına teşekkür etti. 

Öğretim Üyemiz ve Hastane Başhekimi Doç. Dr. Çağatay Evrim Afşarlar da hastanemizin başarılı çalışmalarına yenilerine ekleme noktasında elinden gelen tüm gayreti göstereceğini ifade ederek vermiş olduğu desteklerden ve ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti. 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube