Yayınlanma Tarihi: 03 Haziran 2018 Pazar

Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdürü Rektörümüzü Ziyaret Etti

Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdürü Melikşah Utku beraberindeki heyet ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti. Ziyarette Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bankacılık ve Finans Bölümü Öğretim Üyeleri de hazır bulundu. 

Türkiye’de katılım bankacılığı alanında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunan Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdürü Melikşah Utku, Üniversitemizin bu alanda yaptığı projeleri takip ettiklerini ifade ederek Üniversitemiz ile ortak çalışmalar yapmaktan büyük memnuniyet duyacaklarını da vurguladı.

Bankacılık ve finans sektörlerinde Üniversite olarak pek çok çalışma yaptıklarını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan ise İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde bulunan Bankacılık ve Finans Bölümü ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu bünyesindeki Bankacılık, Finans ve Sigortacılık Bölümü ile günümüz bankacılık ve finans alanında ihtiyaç duyulan ve sektörün taleplerine uygun öğrenci yetiştirmek üzere tüm çalışmaların özenle gerçekleştirildiğini belirterek ziyaretlerinden dolayı Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdürü Melikşah Utku’ya teşekkür etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube