Yayınlanma Tarihi: 20 Temmuz 2018 Cuma

Şehit P. Uzm. Çvş. Sercan Koç’un Adı Osmancık Ömer Derindere MYO’da Yaşayacak

Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu mezunu, şehidimiz P. Uzm. Çvş. Sercan Koç’un adı öğrenim gördüğü Üniversitemiz Osmancık Ömer Derindere MYO Elektronik ve Otomasyon Bölümü Elektronik Teknolojisi programı bünyesinde bulunan Elektronik Laboratuvarına verildi.

Gerçekleştirilen törene şehidimizin babası İzzet Koç, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık Ak Parti İlçe Başkanı Hakkı Güngör, Mühendislik Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ali Kılıçarslan, İskilip Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Muammer Cengil, Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Kadir Erol, Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bahat Comba, ve Üniversitemiz öğretim elemanları katıldı.

Yapılan duanın ardından Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, “Şehidimizin adını mezun olduğu Osmancık Ömer Derindere MYO’da yaşatmak istedik. Bu vesileyle şehit olan tüm askerlerimize ve güvenlik güçlerimize Yüce Allah’tan rahmet, şehit yakını ailelerimiz ile milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Tören sonrası Osmancık Ömer Derindere MYO’da işadamı Yahya Tüysüz’ün adı verilen “Yahya Tüysüz Temel Bilimler Laboratuvarı” ve 15 Temmuz şehidimizin adının yaşatıldığı “Şehit Ümit Çoban Bilgisayar Laboratuvarı” gezildi.