Yayınlanma Tarihi: 22 Temmuz 2018 Pazar

KYK Kerebi Gazi Yurt Müdürü Rektörümüzü Ziyaret Etti

KYK Kerebi Gazi Yurt Müdürü Yasin Koçak ve beraberindeki heyet Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Yapılacak ortak çalışmaların ele alındığı ziyarette KYK Kerebi Gazi Yurt Müdürü Yasin Koçak, gerçekleştirmiş oldukları projelere ilişkin bilgiler vererek yaklaşık 1.600 kişilik kapasitesiyle Kerebi Gazi Yurdu’nun ilimizdeki diğer yurtlarla beraber mevcut öğrenciler ve Çorum’a gelecek öğrencilerin barınma sorunu yaşamamaları için 5 yıldızlı otel konforunda hizmet verdiğini ifade etti. Yurt Müdürü Yasin Koçak, Üniversitemizle ikili iş birliklerine her zaman hazır olduklarını belirterek katkılarından dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti.

Kredi ve Yurtlar Kurumunun yükseköğretim sistemimize büyük bir katkı sağladığını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da KYK bünyesinde insan odaklı yaklaşımlarla öğrencilerin öğrenimlerine destek olmak ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla kredi, burs, barınma, beslenme hizmetleri ile sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler sunma noktasında ciddi projelere imza atıldığını vurguladı. Bu bağlamda KYK yurtlarını çok önemsediklerini dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Çorum KYK yurtlarının da önemli faaliyetler gerçekleştirdiğini belirtti ve KYK Kerebi Gazi Yurt Müdürü Yasin Koçak’a çalışmalarında başarılar diledi.