Yayınlanma Tarihi: 08 Temmuz 2018 Pazar

Oğuzlar Kaymakamı ve Belediye Başkanı Rektörümüzü Ziyaret Etti

Oğuzlar Kaymakam V. Tayfun Deli ve Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Ziyarette Üniversitemiz tarafından Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın desteği ile Oğuzlar’da gerçekleştirilecek olan Oğuz Adası projesi ele alınarak genel değerlendirmelerde bulunuldu.

Gerçekleştirilecek olan Oğuz Adası projesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş,  Oğuzlar Belediyesi olarak Üniversitemize her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Oğuzlar Kaymakam V. Tayfun Deli ise Oğuz Adası projesinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür ederek projenin ilçe için büyük önem arz ettiğini belirtti. 

Üniversitemizin sadece ilimiz merkezinde değil ilçelerimizdeki proje ve çalışmaları ile her geçen gün hızla büyüyerek geliştiğine dikkat çeken Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da Hitit Üniversitesi olarak bulunduğumuz bölgeye, ilimize ve ilçelerine katma değer sağlamaya devam edeceklerini belirterek ziyaretlerinden dolayı Oğuzlar Kaymakam V. Tayfun Deli ve Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş’e teşekkür etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube