Yayınlanma Tarihi: 05 Ağustos 2018 Pazar

Tanıtımlarımız Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koymuş olduğu ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmada üzerine düşeni yapmaya çalışan Üniversitemiz, akademik ve idari personelimizin olağanüstü gayretleri ile sürekli büyüyerek ve her alanda olduğu gibi yükseköğretimde de kendini gösteren kıyasıya rekabet ortamının getirdiği pek çok zorluğu başarıyla aşarak “Üniversite kurmak değil, üniversite olmak” anlayışıyla çalışmalarına azimle devam etmektedir. Bu hedefler doğrultusunda tanıtım faaliyetlerimiz de yoğun bir şekilde devam etmektedir. 

Ulusal ve uluslararası düzeyde tanınırlığını artırmak adına yapmış olduğu çalışmalara her geçen gün bir yenisini ekleyen Üniversitemiz, 2011 yılından bu yana yoğun bir şekilde yapmış olduğu tanıtım etkinliklerini bu yıl da sürdürmektedir. Üniversitemiz “En Özel Devlet Üniversitesi” sloganıyla başlatmış olduğu tanıtım etkinliklerinde şu ana kadar lise tanıtım günleri, ulusal ve uluslararası eğitim fuarlarına katılım, ulusal gazete ilanları,  çeşitli televizyon ve radyo programları ile birlikte internet ortamı ve görsel medyada da tanıtım çalışmalarına imza attı. Bu kapsamda son olarak, halen ilimizde yer alan billboardlar, çoğu büyükşehir olmak üzere pek çok ilde bulunan megalightlar, İstanbul’da Marmaray ve Açıkhava Reklamları ile bu şehirlerin en yoğun bölgelerinde görsel medya aracılığı ile tanıtım faaliyetlerimiz devam etmektedir.

Alanında uzman personelinin yapmış olduğu başarılı çalışmalar ve profesyonel bir ekip tarafından gerçekleştirilen etkin tanıtım faaliyetleri ile hedefine hızla ilerleyen Üniversitemiz, hazırlamış olduğu birbirinden farklı görsel tasarımlar ile hedef kitlemiz olan öğrencileri Büyük Hitit Ailesinin öğrencisi olmaya davet etmektedir. 

Bu vesileyle, üniversite öğrencisi adayı olan tüm önlisans ve lisans öğrenci adaylarını tebrik ediyor, onları Üniversitemize bekliyoruz.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü

 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube