Yayınlanma Tarihi: 05 Eylül 2018 Çarşamba

Çorum Ticaret Borsası’ndan Rektörümüze Ziyaret

Çorum Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yılmaz Kaya ve Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Ziyarette Üniversitemizde yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini dile getiren Çorum Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yılmaz Kaya ve Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat, Çorum Ticaret Borsası olarak üniversite-sanayi iş birliğini çok önemsediklerini ifade ederek Üniversitemiz ile birlikte ortak çalışmalar yapmaya hazır olduklarını belirttiler.

Üniversitemizin Çorum’un tüm paydaşlarıyla her türlü iş birliğine hazır olduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da en başından bu yana üniversite-sanayi iş birliğine büyük önem verdiklerini ve Hitit Üniversitesi’nin her anlamda topluma katkı sağlamak amacıyla çalışmalar gerçekleştirdiğini vurgulayarak Çorum Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yılmaz Kaya ve Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat’a çalışmalarında başarılar diledi.