Yayınlanma Tarihi: 10 Ocak 2019 Perşembe

Üniversitemizde Anne Üniversitesi Öğrenci Eşlerine Yönelik Etkinlik Düzenlendi

Üniversitemizde, bu yıl ilk kez Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (HÜKAM) ve Hitit Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (HİTİTSEM) iş birliğinde Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’nin destekleriyle gerçekleştirilen HİTÜ Anne Üniversitesi kapsamındaki son etkinlik gerçekleştirildi.

Bu çerçevede; Anne Üniversitesi öğrencilerinin talepleri doğrultusunda öğrenci eşlerine yönelik Üniversitemiz öğretim elemanları tarafından bir hafta boyunca 10 ders saatinde çeşitli konularda eğitimler verildi.

Eğitime katılan kursiyerlere katılım belgeleri ve etkinlikte görev alan öğretim elemanlarımıza teşekkür belgeleri, HÜKAM Yönetim Kurulu üyeleri ve HİTİTSEM yöneticilerinin de katılımıyla yapılan törende Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN tarafından takdim edildi.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü