Yayınlanma Tarihi: 31 Ocak 2019 Perşembe

Rektörümüzden Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Emine Alp Meşe’ye Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, T.C. Sağlık Bakan Yardımcılarından Prof. Dr. Emine Alp Meşe ile bir araya gelerek, Üniversitemizin birimlerinde sürdürülen Sağlık Bilimleri Eğitimi ve Sağlık Bakanlığı ile birlikte gerçekleştirilen ortak kullanım (afiliasyon) konularını görüştü. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam’ın da katıldığı ziyarette Üniversitemiz Tıp Fakültesi öğrencilerinin eğitimi yanı sıra, Tıpta Uzmanlık Eğitimi kapsamında Tıp Fakültemizin mevcut nitelikli akademik kadrosunun devamı ve daha da arttırılabilmesi için yapılması gerekenler konusunda Prof. Dr. Emine Alp Meşe’ye bilgi verildi.

Ayrıca Prof. Dr. Emine Alp Meşe, Üniversitemiz tarafından 8 Mart Kadınlar Günü münasebetiyle düzenlenecek bir etkinliğe davet edildi.

T.C. Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Emine Alp Meşe de Üniversitemizde gerçekleştirilen başarılı çalışmalardan dolayı Rektörümüzü tebrik ederek ziyaretlerinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü