Yayınlanma Tarihi: 11 Şubat 2019 Pazartesi

Genç MÜSİAD Çorum Şubesi’nden Rektörümüze Ziyaret

Genç MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Emre Çıtak ve yeni yönetim kurulu üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti

Genç MÜSİAD’ın yürüttüğü çalışmalar hakkına bilgi veren Genç MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Emre Çıtak, Üniversitemizdeki gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve Hitit Üniversitesi’nin STK’larla yakın diyalog içerisinde hareket etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Üniversitemiz ile ilimizin gelişimine katma değer sağlayacak her türlü projeyi gerçekleştirmeye hazır olduklarını vurguladı.

Toplumun gelişmesinde çok önemli bir role sahip olan sivil toplum kuruluşlarını, Üniversitemizin en önemli paydaşlarından biri olarak gördüklerini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da ülkemizin dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girmesinin ve 500 milyar dolarlık ihracat hedefinin yakalanmasının amaçlandığı 2023 vizyonuna ulaşılmasında AR-GE ve inovasyonun büyük önem arz ettiğini belirterek “Hep birlikte topluma faydalı çalışmalar yaparak sunulan fırsatları iyi değerlendirmeliyiz” dedi. Bu bağlamda Genç MÜSİAD ile her alanda her türlü iş birliklerine açık olduklarını söyleyen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Genç MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Emre Çıtak ve yeni yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube