Yayınlanma Tarihi: 18 Mart 2019 Pazartesi

Yeşilay Çorum Şubesinden Rektörümüze Ziyaret

Yeşilay Çorum Şube Başkanı Dr. İsmail Türker Ejder ve yönetim kurulu üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Üniversitemizin ilimizdeki tüm STK’larla olduğu gibi Türkiye Yeşilay Cemiyeti ile de yakın bir işbirliği içerisinde olduğunu ifade eden Yeşilay Çorum Şube Başkanı Dr. İsmail Türker Ejder, “Yeşilay Çorum Şubesi olarak Türkiye’de örnek olarak gösterilebilecek güzel çalışmalar yapmaya gayret ediyoruz. İlimizdeki halk otobüslerinin en göze çarpan yerinde Yeşilay’ın görselinin yer alacak olması da bunlardan bir tanesidir. Rektörümüz ilk günden beri hep yanımızdaydı ve desteğini de her zaman en üst seviyede hissettik. Kendisine destek ve katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yeşilay’ın geleceğimizi oluşturan gençlerimizi ve tüm vatandaşlarımızı her türlü zararlı alışkanlıklardan ve bağımlılıklardan korumak ve bu konuda tüm toplumu bilinçlendirmek için önemli faaliyetler yaptığını vurgulayan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Yeşilay Çorum Şubesinin ilimizde muazzam bir sinerji oluşturduğunu belirterek “Müthiş bir çalışma temposu içerisinde çok başarılı projelere imza atıyorsunuz. Hitit Üniversitesi olarak her zaman Yeşilay’ın yanındayız” ifadelerini kullandı.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube