Yayınlanma Tarihi: 25 Mart 2019 Pazartesi

Çorum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdüründen Rektörümüze Ziyaret

Çorum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Şahan, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti. Ziyarette Üniversitemiz ile Çorum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen “Çorum Kariyer Günleri” ele alındı. 

Üniversitemiz ile Çorum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü iş birliğinde güzel bir etkinliğin gerçekleştirildiğini ifade eden Çorum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Şahan, bundan sonraki süreçte de Üniversitemiz ile birlikte bu ve benzeri programları düzenlemekten büyük mutluluk duyacaklarını belirterek başta Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan olmak üzere Çorum Kariyer Günlerinin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Artık Çalışma ve İş Kurumunun alışageldik işlerine ek olarak Türkiye’yi şekillendirecek istihdama yönelik güzel çalışmalar yaptığına dikkat çeken Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da bu kapsamda Üniversitemiz ile iş birliği içerisinde hareket edilmesinin memnuniyet verici olduğunu belirterek nazik ziyaretlerinden dolayı Çorum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Şahan’a teşekkür etti.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube