Yayınlanma Tarihi: 03 Mart 2019 Pazar

Ortak Dersler Koordinatörlüğü Bünyesindeki Derslerin Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Üniversitemiz Ortak Dersler Koordinatörlüğü bünyesinde koordinasyonu sağlanan Türk Dili, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Yabancı Dil, Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı ve Matematik derslerinin dağılımı ve başarı durumlarının ele alındığı, başarı oranının artırılmasına yönelik çalışmalara yönelik bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın Başkanlığında yapılan toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Bıyık, Ortak Dersler Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Bakan ile ders koordinatörleri ve Öğrenci İşleri Dairesi Başkanı katıldı. 

Önlisans ve lisans düzeyindeki programların müfredatlarında 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunun 5/i maddesi gereğince yer alması gereken Türk Dili ile Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi dersleri uzaktan eğitim ve örgün olarak iki türde öğrencilerimizin tercihine sunulması öğrencilerimizin zamandan ve mekândan bağımsız olarak bu dersleri kendi bilgisayarından veya telefonundan takip edebilmesi sağlanmış, aynı zamanda da derslik kullanımı konusunda da verimlilik artırılmıştır.

Toplantıda söz alan ders koordinatörleri, söz konusu derslerin tamamına yakınının  Üniversitemiz bünyesindeki öğretim elemanları tarafından verildiğini ve bilgisayar laboratuvarlarının çağın gerektirdiği modern teknolojik bilgisayarlar ile yeniden güncel hale dönüştürüldüğünü belirterek desteklerinden dolayı Rektörümüze teşekkürlerini dile getirdiler. 

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da elde edilen başarıların ve gelinen bu seviyenin el birliği ile hep birlikte ortak çalışmaların ürünü olduğunu belirterek başarılı çalışmalarından dolayı büyük bir özveri ile çalışan ve emeği geçen herkese içtenlikle teşekkür etti.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube