Yayınlanma Tarihi: 30 Mart 2019 Cumartesi

Rektörümüz Bayat ve İskilip’te Ziyaretlerde Bulundu

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Bıyık ve Genel Sekreter Erdal Kanık ile birlikte Bayat ve İskilip’te bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, yapmış olduğu ziyaretler kapsamında Bayat Kaymakamı Oğuzhan Ocak, İskilip Kaymakamı Bayezit Bestami Alkan, Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ve İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma ile bir araya geldi.

Rektörümüzden Bayat ve İskilip Meslek Yüksekokuluna Veda Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Bayat ve İskilip Meslek Yüksekokulunu ziyaret ederek vedalaşmak üzere öğrenci ve öğretim elemanlarımızla bir araya geldi.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, öğrencilerimize yönelik yaptığı konuşmada Meslek Yüksekokullarının önemine değinerek ülkemizin geleceğinin mesleki eğitimden geçtiğini belirtti. Rektörümüz, “Meslek hayatınızda edindiğiniz bilgileri güçlendirerek inşallah daha iyi yerlere gelirsiniz. Sizlerin başarısı Hitit Üniversitesi’nin başarısıdır” diyerek öğrencilerimize başarılar diledi. 

Üniversitemizdeki tüm başarıların sağlanan huzurlu ve motive edici çalışma ortamıyla akademik ve idari personelimizin oluşturduğu sinerjinin ürünü olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Alkan, ortaya çıkan bu başarı tablosunun oluşmasına katkıda bulunan tüm akademik ve idari personelimize teşekkür ederek vedalaştı.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, konuşmasının devamında “Bayat ve İskilip Meslek Yüksekokulumuzun bugüne gelmesindeki katkılarından dolayı başta hükümetimiz olmak üzere emeği geçen bürokratlarımıza ve gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum. 17 Mayıs sonrası göreve gelecek olan rektör arkadaşımız ve yönetiminin yaptığımız çalışmaların üzerine yenilerini ekleyerek Bayat ve İskilip Meslek Yüksekokullarımızı daha iyi seviyeye getireceğine inancım tamdır” ifadelerini kullandı.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube