Yayınlanma Tarihi: 12 Nisan 2019 Cuma

Rektörümüz İMİD Personeli İle Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Bıyık, Prof. Dr. Nurcan Baykam ve Genel Sekreter Erdal Kanık ile birlikte İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı personeli ile bir araya geldi.

Üniversitemizdeki akademik ve idari süreçlerin ilerlemesinde Başkanlık personelinin ciddi öneme sahip görevlerinin olduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, yapılan özverili çalışmaların Üniversitemize büyük katkılar sağladığının altını çizerek “Hepimiz büyük bir bütünün parçalarıyız. Hepinizin gayreti bütünün içerisinde büyük önem arz ediyor. Bu süreç zarfında omuz omuza, hep birlikte çalışmalarımızı başarılı bir şekilde sürdürdük. Hepinize bu noktadaki tüm gayretleriniz için içtenlikle teşekkür ediyorum” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, güvenlik personeli ile yaptığı görüşmede ise “Şüphesiz işiniz zor ve ağır. Gelen misafirlerimiz ilk önce sizlerle görüşüyor. Hepiniz yüz akımız oldunuz. Üniversitemize ve şehrimize önemli katkılar sağladınız. Güzel hizmetleriniz için hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube