Yayınlanma Tarihi: 17 Nisan 2019 Çarşamba

Rektörümüz 15 Temmuz Şehitleri Fen Lisesi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, 15 Temmuz Şehitleri Fen Lisesi’nde düzenlenen söyleşi programına katılarak öğrencilerle bir araya geldi.

Üniversitemiz ile 15 Temmuz Şehitleri Fen Lisesinin uzun süredir ortak projeler yaptığını ve bunların da artarak devam edeceğine yürekten inandığını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin kapılarının tüm MEB’e ve ilimizin tüm paydaşlarına açık olduğunu belirtti.

Zamanın hızlı geçtiğine dikkat çekerek, her alanda yapılacak bir şeyler olduğunu ve bu bağlamda zamanı olabildiğince dolu dolu geçirmeleri yönünde öğrencilere önerilerde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, teknolojiyi kullanmanın yeterli olmadığını, teknoloji üretmemiz gerektiğini vurgulayarak “Yapabileceğinizin en iyisini yapmaya gayret edin. Her mesleğin en iyisine ve yetişmiş nitelikli insan gücüne ihtiyacımız var” dedi.

Hayatı yön veren insanların sıradan insanlar olmadığını ve elde edilen tüm güzel sonuçların da bir bedelinin olduğuna dikkat çeken Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, “Önemli olan kendiniz dışında kaç kişiye daha faydalı olduğunuz, ne yaptığınız ve ne bıraktığınızdır. Dünyayı değiştirecek olanlar sizlersiniz. Bununla ilgili tüm varlığımız kültürümüzde ve mayamızda var. Sizler bu altyapıya sahipsiniz. Gerçekten nitelikli ve topluma yarar sağlayan çalışmalar yapmalıyız” ifadelerini kullandı. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, konuşmasının sonunda Üniversitemiz hakkında bilgiler vererek öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube