Yayınlanma Tarihi: 18 Nisan 2019 Perşembe

Rektörümüzden Doç. Dr. Asım Balcı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Altındağ Belediye Başkanı hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete görev yaptığı tüm kurumlarda başarılı çalışmalara imza atan ve sonrasında farklı kurumlarda da başarılı çalışmalarını sürdüren Doç. Dr. Asım Balcı’nın Altındağ Belediye Başkanı olarak da ülkemize büyük hizmetler yapacağına yürekten inandığını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizde 2011 yılından bu yana yapılan çalışmaların derlendiği faaliyet kitabını Doç. Dr. Balcı’ya takdim etti. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, “En başından bu yana Üniversitemize ve şahsıma verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra gelecek olan rektör arkadaşımızla da yakın çalışmalarınızın ve Üniversitemize olan desteklerinizin devam etmesini diliyor, Allah’a ısmarladık diyorum” ifadelerini kullanarak vedalaştı.

Rektörümüzün göreve başlamasından bu yana yapılan başarılı çalışmalarla Hitit Üniversitesinde hızlı ve gözle görülür gelişmeler yaşandığını ifade eden Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı ise elde edilen başarıların hazırlanan faaliyet kitabında da net bir şekilde göründüğünü vurgulayarak Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube