Yayınlanma Tarihi: 26 Nisan 2019 Cuma

Çorum Veteriner Hekimler Odası ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinden Rektörümüze Ziyaret

Çorum Veteriner Hekimler Odası Başkanı Arif Akar ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Kaya Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Üniversitemizdeki gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve gerçekleştirilen çalışmaların şehrimize büyük katkılar sağladığını ifade eden Çorum Veteriner Hekimler Odası Başkanı Arif Akar ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Kaya, Üniversitemiz ile her zaman ortak projeler geliştirmeye hazır olduklarını belirterek ilimizin ve Üniversitemizin gelişmesi için yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür ettiler. 

Ziyarette ayrıca Çorum Veteriner Hekimler Odası Başkanı Arif Akar, 26 Nisan 2019 Cuma günü Dünya Veteriner Hekimler Günü dolayısıyla düzenlenen kutlama etkinliklerine, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Kaya da 27 Nisan 2019 Cumartesi günü birlik bünyesinde yapılacak olan Makine Ekipman dağıtım törenine Rektörümüzü davet ettiler.  

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da “İlimizin gelişmesi ve topluma yarar sağlamak adına her türlü projede üzerimize düşen görevi yapmaya gayret ediyoruz. Hitit Üniversitesi olarak birincil hedefimiz bulunduğumuz bölgeye en üst düzeyde katma değer sağlamak. Bu düsturdan hareketle de çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz” ifadelerini kullanarak ziyaretlerinden dolayı Arif Akar ve Yılmaz Kaya’ya teşekkür etti.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü


 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube