Yayınlanma Tarihi: 02 Mayıs 2019 Perşembe

Rektörümüz Tıp Fakültesi Öğretim Elemanlarıyla Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Tıp Fakültemizde düzenlenen Akademik Genel Kurul Toplantısı’na katılarak fakülte öğretim elemanlarıyla bir araya geldi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mete Dolapçı, Tıp Fakültesinin gelişimi hakkında bilgi paylaşımında bulunarak gerek akademik gerekse de altyapı anlamında ciddi yol kat edildiğini ifade etti. Yapılan çalışmalarda Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ın desteğini her zaman hissettiklerini ifade eden Prof. Dr. Dolapçı, katkı ve desteklerinden dolayı Rektörümüze teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Tıp Fakültesine güzel bir oluşumla başlandığını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan da yıllık yaklaşık 2 milyon hasta ile muhatap olan sağlık kurumunun önemli bir paydaşı olmanın büyük bir sorumluluğunun olduğunu ve doğru konuşlandırılmayla da çok güzel başarıların elde edildiğinin altını çizdi. Hemen her türlü branşta pek çoğu ilk olan çok sayıda operasyon ve tedavinin, konusunda uzman öğretim üyelerimizle birlikte hastanemizdeki hekimlerimiz tarafından gerçekleştirildiğinin altını çizen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Tıp Fakültemizin başarılı tedavi ve ameliyatların yanı sıra düzenlediği pek çok etkinlikle de Çorum’a dokunduğunu belirterek yapılan çalışmaların Tıp Fakültemizin ne denli geliştiğinin ve olgunlaştığının somut bir göstergesi olduğunu vurguladı.  

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, konuşmasının devamında Tıp Fakültemizin bugünlere gelmesindeki katkılarından dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederek tüm öğretim elemanlarımıza başarılar diledi.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube