Yayınlanma Tarihi: 30 Mayıs 2019 Perşembe

Üniversitemizin Geleneksel İftar Programı Düzenlendi

Üniversitemiz tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programımız Kuzey Kampüsümüzdeki Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi’nde Hitit Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Rektörümüz Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ile tüm akademik ve idari personelimizin katılımıyla gerçekleştirildi. 

İftar sonrası konuşma yapan Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Rektörümüz Prof. Dr. Öztürk’ün çok daha başarılı işlere imza atacağına yürekten inandığını ifade ederek Rektörümüz Prof. Dr. Ali Öztürk ile omuz omuza olduklarının mesajını verdi. Prof. Dr. Alkan, “Bizler birbirimizi ağırlayarak devir teslim sürecini sürdürdük. Bu sizlerin de bundan sonraki 4 yıllık sürecinizin nasıl güzelliklerle dolu olacağının tipik bir göstergesidir. Bu nezaketinden ve şık hareketlerinden dolayı kendisine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Üniversitemiz personelinin mübarek Ramazan ayını tebrik ederek sözlerine başlayan Rektörümüz Prof. Dr. Ali Öztürk de hayatın hızlı bir şekilde akıp gittiğini ve bu akan debi içerisindeki en önemli unsurun da hakkaniyet çerçevesinde herkesin hakkını teslim etmek olduğunu vurgulayarak “Bu noktada Rektörümüzün hakkını vermeliyiz. Kendisi 8 yıl boyunca büyük bir gayret ve şevkle güzel çalışmaları hayata geçirdi” dedi. 

Üniversitemizin yoğun katılımlı organizasyonları gerçekleştirebileceği geniş ve ferah mekanlara sahip olmasının memnuniyet verici olduğunu söyleyen Rektörümüz Prof. Dr. Öztürk, “Bu eserleri Üniversitemize kazandıran Rektörümüze ve ekibine teşekkürü borç biliyorum. Daha güzel imkânlarla, daha güzel ortamlarda bu ve benzeri programları hep birlikte yapacağız inşallah. Tüm akademik ve idari personelimizle beraber Üniversitemizi yükselttiğimiz ve Üniversitemizin de bizleri yükselttiği güzel günleri göreceğiz inşallah. Bu süreçte Allah yar ve yardımcımız olsun. Ailenizle birlikte şimdiden güzel bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum” ifadelerini kullandı



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube